The Love Coach



De schrik slaat sommigen om het hart. Direct vragen over de liefde, nee sterker nog, over je liefde. Hoe daarmee om te gaan? Doe je het speels of doe je het onomwonden? 
Gisteren omringden wij ons met liefde. Dat doen we vaker: met vrienden aan een restauranttafel "de leven" bespreken. Lachen, klinken, intense gesprekken, fijn eten. Het kan nooit op. 

De datum van gisteren nodigde uit. 14 februari is een vol liefdesuitingen geplaveide weg en ook wij bewandelden die gister. Bij binnenkomst kregen we elk een formulier uitgereikt dat we naar eer en geweten moesten invullen. De kleur ogen van je liefdespartner invullen, dat lukt de meesten nog wel. Lievelingseten ook, maar dan: waar kun je haar/hem voor wakker maken? Hoe vult zij/hij een ideale avond met jou in? Hoever gaat zij/hij om met jou de romantiek te delen? Hoe reageer jij op flirterige aandacht voor haar/hem als die aandacht niet van jou komt? 

We kregen deze gewetensvragen over ons heen, gesteld door the Love Coach (een stoot van een blondine trouwens). We vulden ze in. En we belandden op een gedeelde eerste plek. Kortom: we deelden de eer van "liefdespaar van de avond". Ik doe het ervoor. 

Zodra de zomer komt, doen wij een tuinfeestje. Omdat wij onze liefde vieren.


Reacties

Populaire posts van deze blog

...Of het werd wel weer licht

Broeder de Hoeder

Mi lobi yu - Suriname reis 5 feb- 23 feb 2024